Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Знайти працівників тепер можна через Telegram-канал «Пошук  працівників (Чернівці)»

Знайти працівників тепер можна через Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)»

У Чернівцях запрацював Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)» для роботодавців. Працедавці через пошук можуть оперативно підібрати необхідних фахівців, попередньо ознайомившись з короткими резюме. Приєднатися до каналу можна за посиланням https://t.me/search_chn. На каналі лише актуальна інформація, яка оновлюється щоденно, вже можна ознайомитися з інформацією про сотню шукачів роботи, за різними напрямами діяльності. Наразі роботу шукають продавці, швачки, водії, секретарі, слюсарі, інженери та інші фахівці. - З початку військових дій в країні, у службі зайнятості створено ряд Telegram-каналів та чат-ботів для пришвидшення як пошуку роботи так і підбору працівників через сервіси служби зайнятості. Закликаємо роботодавців приєднуватися до наших комунікаційних майданчиків, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко. З актуальними вакансіями по всій Україні можна ознайомитися у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється майже тисяча актуальних вакансій. Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів, зокрема на засадах рекрутингу. Також у чат-боті в два кліки можна знайти інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства.

11:00 21.04.2022

До відома роботодавців та працівників: 25 квітня, 2 та 9 травня є цьогоріч звичайними робочими днями

До відома роботодавців та працівників: 25 квітня, 2 та 9 травня є цьогоріч звичайними робочими днями

Державна служба України з питань праці роз’яснює: статтею 73 Кодексу законів про працю України встановлено 9 святкових днів (зокрема 1 травня – День праці, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) та 4 неробочі дні – релігійні свята, в які не проводиться робота (7 січня і 25 грудня – Різдво Христове, один день (неділя) – Пасха (Великдень), один день (неділя) – Трійця). Відповідно до статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день, визначений статтею 73 КЗпП України, збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Таким чином, навесні 2022 року мали б бути вихідними днями понеділки 25 квітня (перенесення вихідного з 24.04.2022), 2 травня (перенесення вихідного з 01.05.2022) та 9 травня (святковий день). Однак статтею 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» встановлено інші правила на період воєнного стану, а саме призупинено дію статті 73 КЗпП щодо визначення святкових і неробочих днів. Тому 25 квітня, 2 травня, 9 травня є звичайними робочими днями, робота в які оплачується у звичайному порядку.

12:11 19.04.2022

34 переселенці знайшли роботу на Буковині

34 переселенці знайшли роботу на Буковині

Станом на 30 березня 2022 року, послуги Чернівецької обласної служби зайнятості отримали 355 осіб, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії. З них статус безробітного мають 60 осіб, за сприяння служби зайнятості роботу знайшли 34 особи. Більшість працевлаштованих у м.Чернівцях – 28 осіб, по двоє на Вижниччині та Кіцманщині, по одному на Герцаївщині та Сторожинеччині. Переселенці працевлаштовані на вільні посади менеджера, касира, водія автотранспортних засобів, в’язальника схемних джгутів, головного бухгалтера, швачки, двірника, медичної сестри тощо. З початку військових дій, у Чернівецькій області статус безробітного отримали 30 осіб, 18 осіб перереєстровані з регіонів, де ведуться бойові дії, для 291 шукача робити фахівці створили облікові картки клієнтів та видали направлення на вільні робочі місця. Також 14 осіб зареєструвалися, а двоє перереєструвалися через портал послуг «Дія». Нагадуємо, роботодавці можуть отримати компенсацію 6500 гривень за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

10:31 30.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь