Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Гуртуймось за Україну. День єднання

Гуртуймось за Україну. День єднання

Єдність народу-показник успішної держави та її спроможності протистояти зовнішнім загрозам. Сьогодні, 16 лютого 2022 року, мешканці Чагорської громади підтримали всю українську спільноту та відзначали День єднання, продемонструвавши своє прагнення захищати та відстоювати бажання жити в мирі та будувати вільну європейську Україну. В нашій єдності сила! #УкраїнаЄдина

15:21 16.02.2022

Відбулося засідання позачергової сесії

Відбулося засідання позачергової сесії

У зв‘язку із загостренням ситуації на кордонах нашої держави сьогодні, 15 лютого 2022 року, в приміщенні Чагорського БТД відбулося засідання позачергової сесії Чагорської сільської ради VIII скликання. В ході засідання депутатами було одноголосно схвалено текст звернення до жителів Чагорської громади із закликом повністю підтримати зусилля керівництва нашої держави, вітчизняних дипломатів, а також захисників ЗСУ. Окрім того, було затверджено Програму забезпечення проведення заходів національного супротиву, ?підготовки населення до участі в русі національного супротиву та підтримки діяльності військових частин (установ) територіальної оборони Чернівецького гарнізону на період 2022-2024 років та схвалено рішення про співфінансування вищеназваної Програми. Щира вдячність депутатському корпусу за прийняття відповідальних, виважених рішень, що демонструють нашу небайдужість та єдність. Єднаймося, бо в єдності наша сила! Слава Україні! Героям слава!

18:27 15.02.2022

На Буковині працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань  інклюзивного працевлаштування

На Буковині працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування

З січня 2022 року у всіх філіях Чернівецького обласного центру зайнятості працюють спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування. Це — співробітники центру зайнятості, які забезпечують організацію надання послуг зареєстрованим безробітним з низькими можливостями працевлаштування, здійснюють супровід таких осіб під час пошуку роботи та після працевлаштування. У Чернівецькій обласній службі зайнятості працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування. Це фахівці, які можуть провести у разі потреби психологічну діагностику, співбесіду для підвищення мотивації до працевлаштування та підвищення самооцінки. А також організують та проведуть групові чи індивідуальні заняття для подолання психологічних бар’єрів, які перешкоджають працевлаштуванню та проходженню співбесіди. Для ефективного працевлаштування осіб ці фахівці тісно співпрацюють з консультантом роботодавця, у разі потреби можуть залучати допоміжних фахівців. Також залучати представників громадянського суспільства, у тому числі громадські об’єднання осіб з інвалідністю, які займаються працевлаштуванню осіб та мають низькі можливості до працевлаштування та закріплення на робочому місці. Для сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю фахівці можуть залучати, у разі потреби, членів сім’ї та близьких родичів особи з інвалідністю, а також громадські об’єднання осіб з інвалідністю. Спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування можуть супроводжувати безробітного під час співбесід у роботодавця та представляти інтереси перед працедавцем.

16:40 03.02.2022

Зустріч з ветеранами

Зустріч з ветеранами

02 лютого 2022 року в приміщенні Чагорського Будинку творчості та дозвілля відбулася робоча зустріч керівництва Чагорської територіальної громади з ветеранами-учасниками бойових дій в Афганістані, на якій було окреслено питання соціальної підтримки даної категорії мешканців громади на 2022 рік, а саме: надання пільг на оплату енергоносіїв та виділення матеріальної допомоги потребуючим. Також було розглянуто питання про можливість встановлення на території громади меморіалу учасникам бойових дій, які віддали своє життя за незалежність України.

14:06 02.02.2022

Звіт сільського голови

Звіт сільського голови

18 грудня 2021 року в приміщенні Молодійського БТД відбулися загальні збори мешканців Чагорської територіальної  громади, на яких був заслуханий  звіт перед громадою сільського голови Георгія Коблюка за пророблену роботу за 2020-2021 роки. В даному заході взяв участь голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак, який подякував присутнім за спільну працю, вірність та відданість справі, що сприяють зростанню добробуту мешканців громади, та привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Після звіту всі присутні мали змогу переглянути звітній концерт працівників закладів культури громади.

12:27 18.12.2021

Подяка Чагорській громаді

Подяка Чагорській громаді

6 грудня 2021 року, в урочистій обстановці з нагоди святкування Дня органів місцевого самоврядування було оголошено подяку Чагорській громаді в особі сільського голови Георгія Коблюка за активну участь в конкурсі «Успішна громада Буковини 2021». Успішність громади-це досягнення всіх нас!!! Разом будуймо добробут громади!

12:22 06.12.2021

"Створюємо ліси разом"

"Створюємо ліси разом"

Чагорська громада активно долучилася до всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна». Сьогодні, 4 листопада, на чолі із сільським головою Георгієм КОБЛЮКОМ працівники апарату сільської ради висадили 30 дерев на території сільського парку та навколо новозбудованого сільського стадіону. Спільними зусиллями відновимо природу!

11:58 04.11.2021

Відкриття пам'ятної дошки

Відкриття пам'ятної дошки

18 жовтня 2021 року, в Чагорській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося відкриття меморіальної дошки випускнику школи, учаснику Революції Гідності, лікарю-волонтеру Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова, учаснику АТО Георгію Михайловичу Теслюку.

12:14 18.10.2021

Результати проведення конкурсу

Результати проведення конкурсу

29.вересня 2021 Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Луківецького опорного закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів ім. Дмитра Макогона.

11:46 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь