Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Будуємо безпеку разом

Будуємо безпеку разом

26 травня 2023 року в м. Чернівці, начальник ГУ НП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор НЕЧИТАЙЛО відзначив Подякою Національної поліції України сільського голову Георгія КОБЛЮКА за успішну реалізацію на території нашої громади проєкту «Поліцейський офіцер громади».

11:09 26.05.2023

СПІЛЬНИЙ РЕЙД СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ПОЛІЦІЇ

СПІЛЬНИЙ РЕЙД СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ПОЛІЦІЇ

Начальником Служби у справах дітей та сім'ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяною ЛОТОЦЬКОЮ спільно з поліцейським офіцером громади капітаном поліції Валентином МАЛОВАНЮКОМ та інспектором сектору ювенальної превенції ЧРУП лейтенантом поліції Сергієм МУРАРУ завітали до дитячого будинку сімейного типу с.Луковиця Чагорської ТГ та провели із дітьми профілактичні бесіди.

10:17 11.05.2023

Шановні мешканці Чагорської ТГ!

Шановні мешканці Чагорської ТГ!

Повідомляємо, що з 01.05.2023 р. ТОВ «Укрвторресурс-Буковина» розпочало роботу по наданню послуги з вивезення твердих побутових відходів населенню громади. Спілкуючись з працівниками компанії-надавача послуги, сільський голова Георгій КОБЛЮК окреслив пріоритети громади у підтриманні санітарно-екологічного стану довкілля та зауважив, що чистота і порядок в громаді залежать від кожного з нас.

16:22 05.05.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

На чисельні звернення жителів щодо організованого вивозу сміття, підтримавши пропозиції ініціативної групи нашої громади та з метою запобігання виникненню стихійних сміттєзвалищ, виконавчим комітетом Чагорської сільської ради було прийнято рішення про надання для ТОВ «Укрвторресурси- Буковина» тимчасового дозволу на вивезення побутових відходів на території Чагорської територіальної громади, що значно покращить ситуацію по благоустрою приватних помешкань та прилеглих до них територій.

16:38 29.03.2023

В ЄС запустили сервіс з пошуку роботи для українців

В ЄС запустили сервіс з пошуку роботи для українців

Європейська Комісія представила новий онлайн інструмент, що допоможе українцям, які втекли від війни, знайти роботу в ЄС – пілотний Фонд талантів ЄС: EU Talent Pool pilotinitiative. Особи, які перебувають під тимчасовим захистом або мають право працювати відповідно до іншого належного захисту, передбаченого національним законодавством у державі-члені ЄС, можуть зареєструватися на онлайн  платформі EU Talent Pool та завантажити своє резюме.  Такий профіль стане доступним для понад 4 тис. роботодавців, національних державних служб зайнятості та приватних агентств із працевлаштування в державах-членах ЄС. EURES доступний англійською, українською й російською мовами. Є зручним та безпечним інструментом для пошуку роботи, що унеможливлює шахрайство при працевлаштуванні. Офіс Віце-премʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції разом з Представництвом України при ЄС підготували інформаційну довідку щодо проекту Фонду талантів ЄС.

14:30 09.11.2022

Держпраці продовжує інформувати щодо вимог законодавства про працю та безпеку праці в умовах воєнного стану

Держпраці продовжує інформувати щодо вимог законодавства про працю та безпеку праці в умовах воєнного стану

Державна служба України з питань праці продовжує інформувати та консультувати працівників і роботодавців щодо вимог законодавства про працю та охорону праці в умовах воєнного стану. Вже понад 320 тисяч людей скористалися сервісом онлайн консультування «інтерактивний інспектор». Тривають інформаційні кампанії щодо протидії незадекларованій праці та торгівлі людьми з метою трудової експлуатації. Інспекторами праці проведено майже 125 тисяч інформаційних відвідувань роботодавців. Центром інформаційної роботи Держпраці є інформпортал https://pratsia.in.ua. Майже 50 тисяч користувачів вже ознайомилися з його матеріалами.   Наразі портал став ще більш інформативним, оскільки доповнений новою рубрикою «Виходь на світло. Як декларувати працю?». У рубриці кожен може отримати інформацію про процедури оформлення трудових відносин в умовах воєнного стану. У подальшому для зручності користувачів кількість рубрик та охоплених напрямів зростатиме. Як і раніше, за допомогою порталу легко знайти контакти сервісу онлайн консультування «інтерактивний інспектор», відповіді на найпоширеніші питання з питань охорони праці та трудових відносин, дізнатися про безпечну організацію робіт та як уберегти себе і близьких від ризиків примусової праці.

14:26 09.11.2022

На Буковині за сприянням служби зайнятості забезпечено роботою  6197 осіб

На Буковині за сприянням служби зайнятості забезпечено роботою 6197 осіб

Впродовж січня-жовтня 2022 року соціальними послугами обласної служби зайнятості скористалося 19,2 тис. осіб, з них мали статус безробітного 14,1 тис. осіб, що на 21,8% (або на 3,9 тис. осіб) менше, ніж у січні-жовтні 2021 року. З початку року статус безробітного отримали 8,4 тис. осіб, що на 13,2% менше ніж за аналогічний період минулого року. За сприянням обласної служби зайнятості забезпечено роботою 6197 осіб, що на 7,4% більше, ніж у січні-жовтні 2021 року. Профорієнтаційними послугами охоплено 18,2 тис. осіб, в тому числі 747 осіб, що навчалися у навчальних закладах різних типів та 586 учнів загальноосвітніх шкіл. Професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації проходив 751 безробітний, зокрема у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчалася 281 особа з статусом безробітного. Впродовж січня-жовтня 2022 року до громадських та інших робіт тимчасового характеру Чернівецькою обласною службою зайнятості залучено 466 осіб (на 48,5% менше ніж за аналогічний період минулого року). Станом на 1 листопада 2022 року послуги Чернівецької обласної служби зайнятості отримали 3036 безробітних, що на 41,4% (на 2144 безробітних) менше ніж на відповідну дату минулого року. З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV. У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за телефоном (0372) 522373.

14:23 09.11.2022

У Чернівцях підбиратимуть фахівців з досвідом роботи бухгалтера

У Чернівцях підбиратимуть фахівців з досвідом роботи бухгалтера

10 листопада 2022 року об 11.00 год у Чернівецькій міській філії обласного центру зайнятості за адресою м. Чернівці, вул. Воробкевича 37 відбудеться ярмарок вакансій для людей з досвідом роботи бухгалтера. Серед учасників заходу – місцеві підприємства, які поінформували про наявність вакансій. Наразі роботодавцям потрібні – бухгалтери та головні бухгалтери, загалом таких вакансій понад 30. Роботодавці пропонують заробітну плату до 20 тис. грн. Для участі в ярмарку необхідно попередньо зареєструватися, заповнивши форму https://bit.ly/3zOOU8R за номером телефону +380990020215. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб відвідати захід та знайти роботу! У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

15:20 07.11.2022

Буковині будуть створені понад 100 робочих місць в рамках урядової  програми «єРобота»

Буковині будуть створені понад 100 робочих місць в рамках урядової програми «єРобота»

Станом на 3 листопада до Чернівецької обласної служби зайнятості надійшло понад 300 заяв від фізичних та юридичних осіб на отримання мікрогранту на розвиток або започаткування власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота». Серед заявників 195 підприємств (що складає 64% від поданих заяв), 79 фізичні особи (26%), 31 юридичні особи (10%). На Буковині будуть створені понад 100 робочих місць. Загальна сума грантових коштів складає майже 12 млн грн. - Нещодавно схвалення отримали 10 бізнес ідей, які подані впродовж 8 хвилі з 3 по 16 жовтня 2022 року. Таким чином буде створений центр корекції фігури у Чернівцях, ательє для відшиву ексклюзивних весільних суконь, розширення бізнесу щодо надання послуг з утеплення стін та фасадів, послуг автомийки, будуть облаштовані басейни для розведення форелі, а також планується відкриття або розширення магазинів з продажу дитячих, господарських і будівельних товарів у смт.Берегомет та с.Іспас Вижницького району та у смт. Красноїльськ на Сторожинеччині, а також відкриється пекарня у м.Сокиряни. За грантові кошти буде закуплене обладнання для розвитку та розширення діючого бізнесу, а це в свою чергу дозволить збільшити виробничі потужності та створити нові робочі місця, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко. Нагадаємо, прийом заявок на отримання мікрогрантів триває, заяви приймаються до 12 грудня 2022 року. У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

09:45 03.11.2022

443 переселенці знайшли роботу на Буковині

443 переселенці знайшли роботу на Буковині

З початку військовий дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися 2420 внутрішньо переміщених осіб. Фахівці служби зайнятості допомогли знайти роботу для 443 осіб. Продовжують отримувати послуги обласної служби зайнятості 3380 безробітних осіб цієї категорії.

16:33 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь