Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Не спалюй суху траву, не чини злочин!

Не спалюй суху траву, не чини злочин!

У 2023 році в Чернівецькому районі виникло 152 пожежі на відкритих територіях через спалювання сухої трави, сміття чи рослинних залишків. Добре, що у результаті пожеж ніхто з громадян не постраждав та, на жаль, є непоодинокі випадки пошкодження майна.

15:02 21.09.2023

Сім'ям військових

Сім'ям військових

Департамент соціального захисту Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) інформує.

09:17 21.09.2023

Увага!!! Оголошення!!!

Увага!!! Оголошення!!!

Головне управління держ. служби України з надзвичайних ситуацій оголошує набір до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. ПРАВИЛА ПРИЙОМУ

15:00 13.07.2023

Як запобігти пожежам під час збору врожаю?

Як запобігти пожежам під час збору врожаю?

Пожежі в агропромисловому комплексі трапляються з різних причин: необережність під час куріння, необережне поводження з вогнем,  несправність сільськогосподарської техніки або відсутність на ній спеціального обладнання (іскрогасників на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, металевих ланцюгів на комбайнах як заземлювачів), випалювання стерні. Лихо може статися через недотримання елементарних правил пожежної безпеки. Саме тому, у цей важливий період зусилля аграріїв, рятувальників та  громадян повинні бути об’єднаними, щоб не допустити вогонь на полях та у місця зберігання врожаю, забезпечити населення хлібом та до зернини зберегти вирощене.

15:07 06.07.2023

Благодійний захід «З вишиванкою в серці» на підтримку земляків-воїнів ЗСУ за участі аматорських творчих колективів закладів освіти та культури громади.

Благодійний захід «З вишиванкою в серці» на підтримку земляків-воїнів ЗСУ за участі аматорських творчих колективів закладів освіти та культури громади.

28 травня 2023 року за ініціативи сільського голови Георгія КОБЛЮКА в приміщенні Молодійського БТД відбувся Благодійний захід «З вишиванкою в серці» на підтримку земляків-воїнів ЗСУ за участі аматорських творчих колективів закладів освіти та культури громади. Всі присутні долучилися до збору коштів. Впродовж концерту вдалося зібрати 10215 грн. Цю суму передано Благодійному Фонду «Хоробрі Серця України» для придбання для героїв-захисників Power Bank в кількості 12 штук.

11:13 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь